Sønderjydsk Autoophug

Dansk AutoGenbrug (DAG)

Dansk AutoGenbrug (DAG)

Hos Sønderjydsk Autoophug ApS er vi stolte af at være medlem af Dansk AutoGenbrug (DAG) siden vores begyndelse. DAG er en brancheforening, der repræsenterer over 70 autoophuggere i Danmark, som alle arbejder for at fremme cirkulær økonomi og bæredygtig autogenbrug. Som medlem af DAG følger vi strenge miljøstandarder og er miljøcertificerede efter ISO-14001.

Formålet med DAG er at sikre, at udtjente biler behandles på en måde, der både beskytter miljøet og fremmer genbrug af reservedele. Når en bil ankommer til vores anlæg, sørger vi først for at fjerne farlige væsker og materialer, som derefter bliver afleveret til godkendte modtagere. Dernæst tages de brugbare reservedele ud, kvalitetstjekkes, og sælges videre til værksteder og private, der ønsker at reparere deres biler med kvalitetskontrollerede genbrugsdele.

Ved at benytte brugte reservedele fra DAG's medlemmer er du med til at reducere affald, spare energi og ressourcer, samt minimere CO2-udslippet forbundet med produktion af nye dele. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også for din pengepung, da brugte reservedele ofte kan være et langt billigere alternativ til nye.

Som medlem af DAG sikrer vi vores kunder reservedele af højeste kvalitet, der passer til både bilens alder og tilstand. Hvorfor købe en ny del til en ældre bil, når du kan få en brugt del af samme kvalitet, men til en markant lavere pris?

DAG-medlemmer bidrager dagligt til den grønne omstilling ved at reducere spild og fremme genbrug. Dette matcher vores eget mål hos Sønderjydsk Autoophug ApS om at drive en virksomhed, der ikke blot hjælper vores kunder, men også gør en forskel for miljøet.

Hvis du har en bil, der skal skrottes, eller hvis du er på udkig efter en bestemt reservedel, er vi klar til at hjælpe. Hos Sønderjydsk Autoophug ApS kan du nemt finde de rigtige reservedele ved hjælp af vores system, hvor vi matcher din bil med kompatible dele via bilens originalnummer.

Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med DAG og bidrage til en mere bæredygtig fremtid gennem autogenbrug!

Tilbage til blog