Sønderjydsk Autoophug ApS er blevet re-certificret i ISO 14001

Sønderjydsk Autoophug ApS er blevet re-certificret i ISO 14001

Vi er glade for at kunne fortælle at vi den 29. april 2024 officielt blev re-certificeret og nu kan fremvise et nyt ISO 14001 certifikat. Denne certificering er et bevis på vores vedvarende engagement i miljømæssig bæredygtighed og kvalitet i vores arbejde.

Højdepunkter fra certificeringen:

  1. Kompetent personale: Vores team er vores største styrke, og deres ekspertise og engagement spiller en afgørende rolle i vores succes.

  2. Ryddelighed og orden: Vi opretholder høj standard for orden og renlighed i alle vores arbejdsområder, hvilket sikrer en sikker og effektiv arbejdsmiljø.

  3. Fraktionering af bildele: Vi går op i detaljer, og alle bildele bliver nøje fraktioneret, herunder skivebremser, for at sikre maksimal genanvendelse.

  4. Ledelsens evaluering: Vores ledelsesteam har udarbejdet en omfattende og detaljeret evaluering, som har modtaget stor ros.

  5. Interessentanalyse: Vi har gennemført en dybdegående og omfattende analyse af vores interessenter for at forstå og imødekomme deres behov bedre.

  6. Risikoanalyse: Vores risikoanalyser omfatter både kvalitets- og miljøforhold, hvilket hjælper os med at identificere og minimere potentielle risici.

  7. Affaldsmodtagere: Vi har gennemgået og bekræftet relevansen af vores affaldsmodtagere, baseret på listen over godkendte affaldstransportører.

  8. Intern audit: Vores interne audit, gennemført den 6. april 2024, blev rost for sin grundighed og effektivitet.

  9. Miljømål: Vi har sat relevante og ambitiøse miljømål, herunder brug af Klima El fra Norlys, for at minimere vores klimaaftryk.

  10. Årlig indberetning: Vores arbejde med den årlige indberetning og kommunikation med DPA er blevet fremhævet som værende yderst tilfredsstillende.

Vi er galde for at være blevet re-certificeret og ser frem til at fortsætte vores arbejde med at levere kvalitetsservice og miljømæssige løsninger til vores kunder og samarbejdspartnere.

Om ISO 14001

ISO 14001 er en international standard for miljøledelsessystemer, som hjælper virksomheder med at forbedre deres miljøpræstationer gennem mere effektiv ressourceudnyttelse og reduktion af affald, hvilket giver en konkurrencemæssig fordel og tillid hos interessenterne.

For mere information om vores certificering og miljøinitiativer, kontakt os gerne. Vi er altid klar til at besvare spørgsmål og dele vores erfaringer.

 

Tilbage til blog